27 dubna 2024

Který plot si vyberu?

Spousta z nás ví, jaké to je mít sousedy, kterým není hloupé šmírovat, co kdo dělá na své zahradě. Chcete utéct pronikavým pohledům? Chcete mít na zahradě klid, abyste mohli zahradničit, hrát si s dětmi nebo jednoduše relaxovat? Potom to bude chtít pořádný plot. Betonový plot je pro vás to pravé. Je kompletně neprůhledný, takže vám doma zajistí dokonalé soukromí a pocit bezpečí.

Betonový zajistí soukromí

Betonový plot je robustní, odolává působení klimatických vlivů i mechanické síle, nevyžaduje žádnou údržbu a navíc vydrží sloužit velmi dlouho. Že je praktický, to už víme, jak ale betonový plot bude vypadat? Určitě kolem domu chcete plot, na který se budete rádi dívat. Žádné obavy, ani v tomto ohledu vás betonový plot nezklame. Co se týká vzhledu, je betonové oplocení velmi variabilní. K dispozici je vám celá řada variant, vybíráte dekor, barvu plotu, jeho výšku i tvar zakončení. Můžeme tedy říct, že si sami navrhnete plot podle vašich představ.

Abyste si byli jistí

Už jste betonové ploty viděli, ale nedokážete si je představit kolem vašeho domu? Pokud váháte, zda by se lépe hodil šedý rovný, nebo naopak do oblouku zakončený plot v pískové barvě, vyzkoušejte online vizualizaci. Jde o nástroj, který na základě parametrů oplocení vykreslí daný plot kolem vzorového domu. Můžete tak vyzkoušet spoustu různých variant, porovnat je a vybrat si tu pravou pro vás. Prohlédněte si v pohodlí svého domova a zdarma různé varianty. Pokud to nemáte přes celou republiku, druhou možností je přijet se podívat k nám do vzorkové prodejny v Tupadlech u Čáslavi. Zde si můžete ploty prohlédnout na vlastní oči, abyste viděli, jak vypadají naživo. Můžete se zde také poradit přímo s montéry ohledně vyměření a terénu. Poradí vám, jak plot nejlépe řešit ve vašem konkrétním případě. Vyberte si a nechte instalovat betonový plot na míru od zkušené firmy Kulkabex, s.r.o.