28 března 2024

Vyzrajte na horké dny

 

Jak přežít parné dny, kdy teploty stoupají vysoko nad třicítku? Obzvlášť ve městech je takové teplo k nesnesení, slunce pálí a teplo sálá i z nahřátých budov, chodníků a silnice. Větrání pouhým otevřením oken nepomáhá, mnohdy se tím teplota v místnosti ještě zvýší. Jak tedy zatočit s velkým vedrem? Řešením pro vás může být klimatizace. Instalace pevné klimatizační jednotky většinou vyžaduje svolení majitelů okolních bytů či jednotek, což bývá mnohdy komplikované. Pokud to nejde, nezoufejte, máte ještě možnost využít mobilní klimatizaci.

 

Co je mobilní klimatizace

 

Klimatizační jednotka je pojízdná, takže ji můžete využít v bytě i v kanceláři. Mobilní klimatizace účinně ochladí horký vzduch a vytvoří vám svěží prostředí tam, kde potřebujete. Mobilní klimatizace nevyžaduje zvláštní instalaci ani montáž a můžete ji snadno přesouvat z místnosti do místnosti. Je vybavena hadicí, která odvádí horký vzduch ven, přitom vzniká kondenzát, který je zachytáván ve sběrné nádržce. Hledáte-li mobilní klimatizace do větších prostor, jako jsou různé haly nebo prodejny, vyberte si z nabídky dvoudílných klimatizací. Pro vychlazení větších prostor je třeba větší výkon, ten vám poskytne dvoudílná mobilní klimatizace a nabídne i vysokou efektivitu chlazení.

 

Nevíte-li si rady, zda zvolit klasickou nebo dvoudílnou mobilní klimatizaci, nechte si poradit od odborníků. Máte pocit, že koupě vlastní klimatizace se vám nevyplatí? Potom máte možnost si chladící jednotku na horké dny zapůjčit. Neváhejte a připravte se na letní sezonu, vyzkoušejte a kupte si mobilní klimatizaci, která plnohodnotně nahradí klimatizaci nástěnnou, finančně vás však zdaleka tolik nezatíží. S mobilní klimatizací budete moci i v horkém létě pracovat při příjemné teplotě a i doma se budete cítit svěží a odpočatí. Dejte sbohem únavným horkým dnům, s mobilní klimatizací už ani nebudete vědět, co to je horko.